Dagens tips!

 
Den här prisvärda koftan från Only är så himla snygg tycker jag. Perfekt nu till hösten och kan även bäras istället för en kappa när det är inte allt för kallt ute. Jag tycker att tjejen på bilden matchar hela denna outfit så snyggt och jag hade gärna kopierat rubbet rakt av om klänningen hade varit lite längre. 
 
Koftan finns även i flera färger och du hittar den genom att klicka här <—
 
Nu har jag nyss kommit hem efter att ha tränat efter jobbet och alldeles strax får jag fika besök av några vänner. Vi ska snacka lite skit en stund men den här gången avstår jag kaffet eftersom sist kunde jag inte sova. 
 
Men vi ses lite senare mina finisar!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tummen upp för koftan 😀 gilla, gilla!
    Härligt med träning!
    Åh alltid kul att träffa vänner och bara snacka om allt och alla 😀

  2. Tummen upp för koftan 😀 gilla, gilla!
    Härligt med träning!
    Åh alltid kul att träffa vänner och bara snacka om allt och alla 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.