Johnny Bulls

Godmorgon på er!
Har ni haft en bra helg? Det har jag faktiskt haft då barnen sov hos mig lördag till söndag. I går morse låg jag och mös med barnen i sängen en bra stund innan vi gick upp för att det var så mysigt. 
 
 
Idag hoppade jag i mina Johnny Bulls som är så sjukt snygga enligt mig. Vädret är underbart och i lördags gick jag med barnen till affären för att köpa glass då det kändes nästan som vår. 
 
Då var det måndag igen och det ska bli roligt att få träffa kollegorna igen och förutom det så är min förkylning helt borta. Det innebär att jag kan börja träna igen och jag får se om jag tränar imorgon eller på onsdag? Det jobbiga är att det finns en jätte jobbig kille på gymmet som är efter mig hela tiden och jag blir så irriterad på honom. Förra veckan såg jag honom även på min arbetsplats och jag sprang och gömde mig för att han inte skulle se mig. Om han får veta vart jag jobbar så kommer han börja dyka upp där också och det orkar jag inte. 
 
Nu ska jag ta tag i den här dagen och vi ses lite senare!
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jadå min helg var bättre än jag trodde 🙂
    Du vad mysigt med att barnen var hos dig!
    Åh herregud, jag vill ha såna där Johnny Bulls (!!!) jag tycker att de är så grymt snygga, dock vill ja ha de höga 😀
    Ha en fin vecka sötis <3 skönt att du är frisk!
    Men fy att en kille håller på och följer efter dig, värsta stalkern :SS om det blir för obehagligt får du ju säga till eller ringa polisen för så ska de han inte hålla på (!)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.