Kanelbullar i efterskott!

 
Eftersom jag har fullt upp med flytten så avstod jag med att baka kanelbullar i år. Jag är väldigt kräsen också och äter helst hembakat istället för att köpa färdiga.
 
 
 
Men på jobbet har en gullig kollega som rutin att baka kanelbullar varje år för att bjuda på hela kliniken. Eftersom vi har stängt på helgerna så fick vi äta bullar idag istället och ni ser på bilderna hur fina de är. Hon hade bakat dem i förmiddags och kom till jobbet med nybakta kanelbullar :-D.
 
I kväll känner jag att jag ligger efter med bloggen och tar mig extra tid med att sitta vid datorn istället och struntar i att greja i lägenheten. I morgon har jag även planer på att börja träna igen efter två veckors uppehåll. Jag känner verkligen att kroppen behöver det och jag ska verkligen försöka strunta i den där jobbiga killen om han är på gymmet igen.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och vi ses imorgon igen mina älsklingar!
 
/PUSS
 
♥ 

0 comments / Add your comment below

  1. hohoooo!!?? Killen… oh lallaaa 😉
    Tycker iaf det är nice att du har en liten pudding att glo på, BRAA DÄR… kööör ffs å go vidare *hejjar*
    TREVLIG VECKA iaf, kramen damen…

  2. Hembakat är SÅ mycket godare än köpt, det håller jag med om totalt! Man vet då också vad som är i!
    Amen du vad fint av henne 😀 de ser hur goda ut som helst!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.