Keramiska knivar

 
(Sponsrat inlägg)
 
 
Just nu är jag på jakt efter några bra knivar och jag har hittat en hemsida som säljer keramiska knivar som ni ser här ovanför. 
 
Varför just keramiska knivar?
 
Jo för att knivarna aldrig rostar, missfärgar inte, smaker och lukter fastnar ej därmed hygieniskt. Knivarna håller sig vassa väldigt länge tack vare att bladet är så hårt.
 
Nu har de även halva priset på dessa megapaket som innehåller  1 professionell kockkniv, 1 kockkniv, 1 santokukniv 1 grönsakskniv, 1 skalkniv, 1 skalare. 
 
Megapaketet finns här och megapaketet svart finns här. Vill du spana in hemsidan så kan du klicka här.
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jaa fast keramiska knivar är känsla på det viset att bladet kan går sönder lätt om man tappar den på hårt underlag och så ska man inte hacka (ser "coolt" ut när proffsen gör det) med dessa och lämpas INTE med att kära i hårt ben, fryst mat osv utan lämpas bäst när det gäller mjuka livsmedel =P… sen måste den slipas med diamantbryne eller keramiskt bryne! Det är faktiskt en hel del man ska tänka på som tyvärr ej nämns utom att de håller skärpan längre än vanliga *lol* Mina knivar håller väl men jag vet hur man sköter dem på bästa sätt =)… det är A och O med underhållet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.