Ofrivilligt

 
God kväll mina godingar!
 
Idag blev det en ofrivillig bloggpaus då jag har haft fullt upp hela dagen. När jag var hemma hos ungarnas far och packade det sista så började jag med ett blogginlägg men blev avbruten för att vi skulle åka därifrån. “Blogginlägget får ni se imorgon istället”. Efter det har jag umgåtts med barnen, packat upp och grejat samt lagat mat. Vi har även haft trevligt besök då vi har druckit kaffe och ätit en god kaka. Just nu sitter jag äntligen vid datorn med ett glas vitt och har en massa levande ljus runt omkring i lägenheten då det höjer mysfaktorn maximalt. Nu har vi även lördagsmys med gotti gotti framför TV:n och det är så härligt att ungarna stormtrivs här. 
Jag har även tagit massor av bilder på min nya inredning och dessa bilder ska jag självklart visa för er. Nu ska jag återgå till mina barn och vi ses imorgon igen mina älsklingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Och fler kommer. Tänkte just eftersom det är ju "halloween månaden" så delar jag med så många jag kommer ihåg varje dag :). Så hoppas att du får en trevlig läsning.

  2. Lät ju ändå som att du hade en bra dag 🙂
    Amen du vad mysigt kväll! Härligt att barnen också trivs, det är ALLTID positivt 😀 hoppas det fortsätter så!<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.