Torsdag igen!

 
Hejsan hoppsan!
 
Har ni sovit gott i natt? Det har inte jag eftersom att jag omedvetet grubblar för mycket hela tiden. Jag ligger även efter med sömnen eftersom jag har sovit dåligt i flera nätter i rad och det känns verkligen i kroppen.
Nu ska jag sluta att gnälla :-D.
 
Äntligen är det näst sista arbetsdagen på denna vecka och just nu för tillfället uppskattar jag verkligen helgerna eftersom jag har så mycket att göra hela tiden. Imorgon efter jobbet ska eventuellt ungarna och deras far hämta mig efter jobbet för att vi ska åka till Ica Maxi för att storhandla. Jag avskyr verkligen att gå runt i mataffärer men jag måste ladda upp både kyl, frys samt skafferiet med grejer.
 
På lördag ska ungarna vara hos mig då de även ska sova kvar för första gången och det ska bli så mysigt. Det tråkiga är att soffan inte kommer fören om några veckor och allt är inte klart än i lägenheten.
Men vi får göra det bästa av situationen :-D.
 
Nu ska jag återgå till mitt och vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh fin väska! 🙂 Jag tycker nog det är roligast att handla mat faktiskt, man kan hitta så mycket roligt, speciellt om det är en mataffär som man inte brukar handla på 🙂

  2. Snyggt 🙂
    Jorå, sömnen har varit perfekt, dock kunde man ju ha fått sova längre 😉
    Vad träligt för dig att du inte fått sova bra inatt… hoppas du sover bättre inatt!<3
    Ha en bra torsdag! Härligt med helg sen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.