Blandad kompott!

Godmorgon på er!
 
Då är det plötsligt onsdag idag och halva veckan har redan gått förbi. Idag startar jag den här dagen med att bjuda på en blandning av bilder som jag har plockat ut från min telefon.
 
 
De senaste dagarna har jag inte haft så mycket tid för bloggen och det kanske ni har märkt. Jag saknar att få skriva av mig ordentligt, men så fort allt är på plats så ska jag börja göra det igen. Annars har jag inte hunnit känna av så mycket psykiskt med flytten förutom att jag är väldigt trött och det är liksom inte så konstigt. Det har varit mer jobb än vad jag hade räknat med och just nu känns det som att jag aldrig någonsin kommer att bli klar med inredningen.
 
Men vi ses lite senare!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Ha en bra onsdag 😀
    Sv; Ja det har jag, jag är varken gluten eller laktos :/ Tack, ja jag hoppas också det, men jag tror då att VI får ringa dem på vårdcentralen! Riktigt drygt då det är DERAS jobb att göra det..
    Kram på dig <3

  2. Jättefina bilder! Jag gillar verkligen jackan du köpte.. Med lägenheten är det säkert mycket, mycket jobb till en början och sedan blir det bara bättre och bättre.. Kram 🙂

  3. så fin lampa! – vill förresten passa på att tipsa om att jag har en månadensblogg tävling på min blogg, länk till tävlingen finns under min header!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.