Mina tre önskningar

Här ser ni tre saker som jag mer än gärna hade velat äga just nu!
En stilren klocka från Olivia Burton i svart och guld färg, ett par enkla örhängen i guld med strasstenar från Snö of Sweden och ett par tuffa svarta boots från Johnny Bulls med grymma detaljer. Alla dessa tre önskningar är både klassiska och tidlösa så det hade varit en bra investering om jag hade shoppat  dem men den här gången ska jag bara dela med mig av mina drömmar :-D.
 
Klockan finns här <—
 
Örhängerna finns här <—
 
Bootsen finns här <—
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Bullsena är så snygga! Men jag har redan alldeles för många skor. Det är på den nivån att jag får ångest av att titta på alla par jag inte använder 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.