All black!

Kollage: All black Zalando

 

1. Skor | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Rock

 

(Sponsrat inlägg)Att klä sig endast i svart från topp till tå är så galet snyggt tycker jag. Vill man ha någon liten detalj i färg så väljer jag antingen läpparna eller naglarna. Jag är verkligen kär i denna kappa och det bara kliar i fingrarna men jag får inte klicka hem den eftersom jag måste tyvärr priotera annat denna månad. Men är du sugen på något från kollaget så hittar du länkar här ovanför direkt till vardera produkt. /PUSS♥

0 comments / Add your comment below

  1. Den jackan var galet snygg faktiskt ^^… svart är ALLTID rätt också! Men jag ska unna mig något helt annat när lönen kommer in så ingen jacka för mig heller…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.