Mys pys kläder med stil

 
 
Nu under hösten vill jag bara mysa med sköna mjukiskläder i soffan när jag är hemma. Just nu finns det så mycket  olika snygga myskläder då myskläderna inte alltid behöver bestå av vanliga mysbyxor med en t-shirt .  
 
 
 
 
Här är har jag två favorit outfits som mer än gärna får finnas i min garderob och du hittar dessa plagg hos hm.com
 
Vad händer just nu?
 
Jag sitter i soffan med matkoma då vi har ätit chili con carne och det var riktigt gott. Tvätten är vikt och det nytvättade är upphängt på tork. Stortjejen och hennes far har cyklat till ungarnas kusiner medan jag och lillgrabben tjuvtartar med fredagsmys framför TV:n. När våra magar har smält maten ska vi plocka fram lite gotti gotti :-D. 
 
Nu ser lillgrabben sådär sjukt söt ut och jag måste bara krama och pussa honom nu innan jag exploderar av puss-brist. Eftersom han bara har kalsonger på sig så vill jag inte lägga upp bilderna på honom här på bloggen. Annars hade jag självklart visat er min skatt!
Men vi ses imorgon bitti mina godingar!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.