Grymma byxor!

Jag bara måste visa för er dessa byxor som jag tycker är så coola! Jag gillar att det inte är skinn på hela byxorna utan även med andra detaljer. Till byxorna skulle jag lätt använda en enkel bastopp till vardags och accessoarer med klackar till fest.

 
Du hittar byxorna här <—
 
Du hittar toppen här <—
 
Just nu har jag precis kommit hem från träningen på gymmet och passet blev extra svettigt idag men det är bara härligt :-D. Imorgon bitti får vi se om jag kan röra mig när jag ska kliva upp ur sängen för oftast tar det en stund innan kroppen har mjuknat upp sig. Då för tillfället känner jag mig som en gammal kärring då allt går i slowmotion så därför behöver jag alltid lite extra tid på morgonen för att slippa stressa.
 
Nu är det dags för duschen men vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. så sjukt snygga byxor! 😮
    sv; ja jag tycker dom har fina produkter och det är så jävla bra att dom inte testar på djur. så deras produkter kan man verkligen köpa med gott samvete! 😀 kram

  2. skulle kunna tänka mig att ha på dom byxorna på typ en ute-kväll eller nåt:D snygga var dom!
    sv; ja verkligen skönt! juste, minns nu att du skrivit att du också tar tabletter. var det också sertralin?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.