Bra och dåligt under veckan!

 
Bra saker som har hänt denna vecka:
 
• Jag har fått en lägenhet. Det blir en stor tvåa som jag kommer att bo i tills något större dyker upp.
 
• Jag och stortjejen har varit på kalas. En kompis till min dotter fyllde år och vi var där och hade jättetrevligt.
 
• Jag gjorde jättegoda blåbärspannkakor i lördags. Det var första gången jag provade det då pannkakorna blev blev riktigt lyckade. Måste jag göra om snart!
 
 
 
Dåliga saker som har hänt denna vecka:
 
• Lillgrabben har varit sjuk. Han hade jättehög feber men nu är det över.
 
• Jag har mått väldigt dåligt i min själ. Vi hade ett samtal med barnen om flytten och det har jag mått jättedåligt över men nu känns allt mycket bättre. 
 
• Jag har haft världens träningsvärk hela helgen. Veckans träning bestod av nya muskler och därför har jag haft extra ont den här gången. 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad härligt att du fått en lägenhet. Men jag förstår samtidigt att det känns jobbigt att det blir på riktigt på något sätt. Hoppas lillkillen kryar på sig och din träningsvärk ger med sig. Ha en skön söndagkväll. Kram

  2. Det bra: skönt att det har varit en bra vecka ändå! Lät gott med blåbärspannkakor, du kanske kan lägga upp ett recept? 😀
    Grattis till att du har fått en lägenhet, kan vara kul ändå även fast lägenheten inte är så stor! 🙂
    Det dåliga: synd att du har mått så dåligt över att behöva berätta för era barn, men det är skönt att ni har gjort det nu! Allt blir ju bättre då man är ärliga så fort som möjligt då barn uppfattar saker snabbare än vad man anar. Dem behöver ju oftast få det bekräftat! :/
    Sv; ja, det har dem verkligen! Älskar alla produkter på the body shop 😀

  3. Förstår att det är jobbigt med tanke på omständigheterna men tror det är viktigt att även fokusera på det positiva även om det är sjukt svårt ibland (trust me I know) och bananpannkakor ja det är ju bara mumsfillibabba 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.