Jag inför framtiden

Bild lånad från google
 
Som ni redan vet ska jag och barnens far separera och jag fick tag på en lägenhet mycket snabbare än vad vi trodde. Jag flyttar redan in den första oktober och det innebär en stor förändring i mitt och ungarnas liv. Det är inte jag som har tagit detta beslut utan det är barnens far som vill separera för att han har inga känslor kvar för mig efter ett förhållande på 11 år.
 
 
Bild lånad från google
Jag har verkligen mått skit och har försökt göra allt för att bearbeta min depression och för att bli starkare som person. Det har verkligen inte varit lätt men det är är måste för barnens skull.
 
 
Bild lånad från google
 
Min största ångest var hur barnen ska ta det! Barnen får inte må dåligt över det här för det är det värsta som kan hända mig.
 
 
Bild lånad från google
 
Igår pratade vi med barnen om situationen och det var verkligen skitjobbigt men nu vet de läget inför framtiden. Det blev mycket tårar och vi pratade en hel del tillsammans tills alla hade smält in allt. Idag är jag själv med barnen eftersom deras far är på fest och kommer inte hem fören imorgon. Jag har själv pratat en hel del med barnen idag och för dem verkar det okej i nuläget. 
 
 
Bild lånad från google
 
Men nästa steg blir när jag flyttar ut på riktigt!
Då hamnar jag och barnen säkert i en ny fas men i början ska jag vara hos dem så mycket som möjligt tills allt är klart i mitt nya hem. När allt är klart ska barnen bo hos mig varannan vecka och vi kommer bo jätte nära deras skola. 
 
 
Bild lånad från google
Som barnen redan märker så är jag och deras far vänner och kommer göra det bästa av situationen för deras skull. Det kommer vara väldigt tufft men det viktigaste av allt är att barnen mår bra och känner sig trygga och vi kommer att fixa det här.
 
Det var verkligen skönt att skriva av sig och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Förstår att det måste vara jobbigt i nuläget, men det kommer bli bättre! Skönt dessutom att barnen får vara varannan vecka hos dig 🙂 Styrkekramar!

  2. Ja Liza Marklund har alltid varit min favorit när det gäller författare och det kommer hon fortsätta vara, men det är kul att jag även gillar Morden i sandhamn och kan börja samla på de böckerna nu också 🙂 Jag håller med, kriminalromaner är spännande och det är de enda som jag läser, hihi 😀
    Som jag sagt tidigare så är det tråkigt med er situation och jag förstår att det är jobbigt, men skönt att du fått en lägenhet och att ni ska fortsätta vara vänner 🙂

  3. Nej men, så besvärligt för er! Men vad fint att ni ändå är vänner och så till den grad att ni kan ha ungarna i fokus 🙂 Stort lycka till och det kommer så småningom att bara kännas roligt med en ny lägenhet för er tror jag 🙂

  4. Det är så tråkigt detta, att ni ska separera men du är på samma sätt så HIMLA stark! Att du orkar med allt, jobb, barnen, träning, bloggen och säkert massa mer – du är en riktig kämpe! Stolt ska du vara <3

  5. Trist att separera , gjorde det när barnen var 9-14-17. Vet hur det känns… Vill tipsa dej om att inte använda bilder som du inte tagit själv, gjorde det förut jag med och blev stämd av bildombudsmannen..fick rensa bloggen på alla bilder för att vara säker sen. Maila gärna om du undrar ngt över detta. Fortsatt trevlig söndag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.