Vill du delta i ett TV-program?

 Jag har glömt bort att berätta för er att jag fick ett erbjudande om att vara med i ett TV-program som handlar om par som ska separera.
 
Men jag har tackat nej eftersom barnens far inte vill och jag vet inte heller hur barnen skulle ta det om vi var med i TV. Men det kanske finns andra par där ute som vill vara med i programmet som är på väg att separera?

 
De söker deltagare just nu och här nedanför hittar du all information om du/ni är intresserade.
 

 

 
 
Drar din separation ut på tiden?
 
Bestämde du och din partner er för längesen att gå skilda vägar? Har ni svårt att komma överens om hur ni ska dela upp saker efter separationen? Vi söker par som separerat eller som ansökt om skilsmässa och som behöver kostnadsfri hjälp med att dela upp tex hus, möbler, bil, husdjur och andra gemensamma ekonomiska tillhörigheter samt eventuella resonemang kring de gemensamma barnen.
 
Vad är rättvist? Det din partner tycker är rättvist kanske inte du håller med om, du resonerar på ett annat sätt. Ju mer olika man tycker, desto svårare blir det att våga ta tag i det som behöver redas ut för att var och en sedan ska kunna gå vidare.
 
Tv-produktionsbolaget Eyeworks (som bl.a. gör Postkodmiljonären och Jills Veranda) ska nu tillsammans med en kanal inom TV4-gruppen göra ett helt nytt program som vänder sig till par som vill separera/skiljas men som har svårt att komma vidare i processen. Vi är intresserade av att hjälpa till när det kommer till bodelning, fördelning av ekonomiska tillhörigheter, mm. och har till vår hjälp en av Sveriges mest meriterade advokater inom Familjerätt. Ibland är det svårt att komma överens om hus, lägenhet, bilar, boende och ekonomi för gemensamma barn, husdjur, arvegods mm., men då vi jobbar fokuserat med en bodelning i taget, blir tiden fram till avslut kortare. Och den blir kostnadsfri.
 
Serien fokuserar på de juridiska problemen och lösningarna på dem, huvudmålet för programmet är att det ska vara lärorikt och utbildande för de som tittar. Deltar du är du i trygga händer, vi kommer att göra allt för att din situation ska få en så bra och fin upplösning som möjligt.
 
Maila eller ring om du vill veta mer, jag ringer gärna också upp och berättar mer ingående om alla detaljer.
Allt gott, Ann-Sofie Andersson, tel. 070-606 22 00 ann-sofie.andersson@eyeworks.se
 
Jag tror personligen att man får väldigt bra hjälp och stöd genom att vara med i programmet och jag kommer självklart följa programmet när den väl kommer ut.
 
/PUSS
 
 ♡

0 comments / Add your comment below

 1. Vad synd att han inte ville vara med där då, eftersom det var gratis hjälp. Ursäkta mig om jag låter hård men ditt ex låter väldigt självisk och egoistisk. Den lilla tiden jag följt din blogg har jag fått bilden av dig som en härlig rolig och fantastisk tjej. Du är värd någon mycket bättre. Kramar från Carina

 2. Håller med petra som kommenterat högst upp haha. Tycker det verkar lite för personligt med för den delen för att det ska visas i tv, men ja alla är vi olika och tycker olika!

 3. Förstår att både du och inte han ville vara med då separation är något eget och som inte alla andra ska bry sig om helt… kanske skönt ändå att få lite mer hjälp och push..
  Kram på dig <3

 4. Låter lite som ett program fyllt av ångest och annat sånt :/ Men men, finns ju de som gillar att sätta sig in i andras problem och vardag… Om du inte hade haft barn, hade du då kunnat fundera på att vara med om då han du hade varit gift med var okej med det hela?

 5. Jag tycker sånt är personligt och inget man ska vara med… en separation är inget underhållande någon stans! Det är aldrig barnens fel i det som föräldrarna går igenom, det blir inte bättre när det är på TV… En sak om det bara var ni två men när det gäller barn inblandat så är det bara egoistiskt, tycker iaf jag!
  Och jag tycker allt att Carina var hyfsat hård mot exet med tanke på att vi får ju läsa ur din synvinkeln med separationen(det lilla som nämns)… ABSOLUT är du en nice person på bloggen (det iaf jag får en bild av) men med en relation så skall det funka på många plan också! Något som jag har lärt genom all tid med socialamedia så är det att vara neutral…
  Detta är mina 2 bidragande kommentarer iaf =)… ta hand om dig, be strong!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.