Nu jävlar!

God morgon onsdag!

 
Igår efter jobbet var jag på gymmet då jag körde ett extra hårt pass och det känns faktiskt i benen idag. Men det betyder att träningen var extra effektiv då!
Radion var på samtidigt som vi tränande och på nyheterna berättade de att man kan få hjärtinfarkt av brustet hjärta och vanligaste är det bland kvinnor. Då tänkte jag på mig själv hur ont jag har haft i mitt hjärta efter att ungarnas far dumpade mig och då blev jag jätte arg! Jag körde extra hårt efter att jag hörde det där och jag såg säkert aggressiv ut :-D. Men det var jätteskönt efteråt och nu jävlar!
Nu ska jag bli stark och värken i mitt hjärta ska försvinna och jag ska aldrig mer låta någon knäcka mig igen. Från och med nu ska jag försöka börja tänka på mig själv och göra sådant som jag vill.
Vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 
 ♡
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Sv: Tack så mycket! ja hösten är så fin och mysig!??
    Vad härligt med ett riktigt grymt pass på gymmet! Bra jobbat! ? men tråkigt att höra att du fått brustet hjärta av en kille! All styrka till dig!
    Kram!

  2. Nä vad tråkigt att du blivit dumpad, vilket svek, men då är ju träning bra att ta ut aggretion på =D, det eller lyssna på bra musik, en kombo kanske

  3. Helt rätt inställning! Du ska tänka på dig själv och göra vad som får dig att må bra. Träna är ett så bra sätt att få ut all ilska och frustration. Stor kram till dig snygging! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.