Första September!

 Godmorgon mina godingar!
Här är gårdagens outfit som blev väldigt bekväm och mysig. 
 
 
Idag är det den första september och hösten börjar kännas i luften. Men för mig gör det ingenting eftersom vi fick lite sommar tillslut och jag längtar efter att kunna bära min nya snygga jacka. Det håller även på att bli mörkare och mörkare ute nu och det bästa med mörkret är att tända värmeljus hemma. Jag är en sådan person som skulle kunna ha ljus i hela hemmet för att det så mysigt och snart ska jag plocka fram alla mina värmeljushållare, ljusstakar och doftljus. 
 
Nu längtar jag redan tills den här arbetsdagen är slut för jag är så taggad inför träningen som missades i torsdags då det var tillfälligt stängt. Idag får det bli ett regält intensivpass så att jag får ur mig mina aggressioner ordentligt för det är just vad jag behöver just nu. 
Vi ses lite senare mina finisar!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. blev helt paff närjag kom på att det var 1 september ,tiden bara flyger iväg!
    riktigt snygg outfit:)
    sv; ja, den är så söt:D och de borde du verkligen testa!

  2. Riktigt bekväm outfit och ja det känns att hösten är här då det börjar bli riktigt mörkt om dagarna. Fast det gör ju inte så mycket då även jag gillar att tända ljus över hela lägenheten haha

  3. Snyggt!
    Känns så sorgligt att hösten är här nu..känns absolut 🙁 dock håller jag med om att det är fint och mysigt med ljuslyktor, etc..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.